Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой може ли да ме насочи в Пловдив къде мога да намеря магазин за Италианки.Освен представителството на пещерско другаде не се сещам. Искам да сменя пръскалките на предния прозорец с тези тип "мъгла" или поне нови но да пръскат ))

Comment

• Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщение
      Някой може ли да ме насочи в Пловдив къде мога да намеря магазин за Италианки.Освен представителството на пещерско другаде не се сещам. Искам да сменя пръскалките на предния прозорец с тези тип "мъгла" или поне нови но да пръскат ))
      Колега какви са тия пръскалки тип "мъгла" и има ли такива за 156-ца?
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Някой може ли да ме насочи в Пловдив къде мога да намеря магазин за Италианки.Освен представителството на пещерско другаде не се сещам. Искам да сменя пръскалките на предния прозорец с тези тип "мъгла" или поне нови но да пръскат ))
        Баш представителството се явяват Балкан стар!
        Също така и Ратола са някакви вносители на части за Алфите!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

По-лесно ще смениш целия двигател, отколкото да намериш нови пръскалки !!!
          Тези така наречени представители са пълен въздух, само ще си загубиш времето !!!
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от Lyubo Покажи съобщение
            Колега какви са тия пръскалки тип "мъгла"
            Такива, които като пръснеш правят финна "пелена" (мъгла) на целия прозорец, а не само 3 "откоса" (струйки), както е на фабричните.
            Attached Files
            Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 14:45.
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Точно за тази лайсна, в английския гледах, но не успях да намеря, малко съм скаран с пазаруването по интернет. Лип спойлер не успях да открия.
              Благодаря ти.
              П.П. Ако някой пазарува от италиянския Ибей, моля да ми каже, да ми пусне и на мен една лайсна )
              sigpic
              Alfa Romeo GT JTD 16v `04
              Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
              Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                Такива, които като пръснеш правят финна "пелена" (мъгла) на целия прозорец, а не само 3 "откоса" (струйки), както е на фабричните.
                Искам и аз да си намеря такива, знаете ли откъде. Напролет си сменях моите старите, но са със 3-те струйки. Ако знаете къде има дайте информация. Може и на лични за да не става реклама.
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата
                Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Колеги имате ли представа дали предните спирачни апарати на алафа 166 2.5 в6 автомат са с повечко буталца от тези на 147 2.0 16в. За да се оборудвам с такива.
                  Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Те дори и еднобутални да са, ако са над 284мм ще ти трябват и шенкели.
                    ex - 147 16v multijet

Comment

• Защо колега?

Comment

• Апаратите няма да паснат.
                        ex - 147 16v multijet

Comment

• Нали за това се правят фланци за закрепването им към оригиналните отвори на мойте апарати.Но пък ако са с по големи дискове въпросните 166 -ци ще трябва да мина и аз към такива.

Comment

• Някой да знае как се сваля ръкохватката на пасажерската седалка от снимката? И да сваля капачката не виждам никакви болтчета а ме е страх да я напъна да не я счупя. Искам да махна пластмасата отстрани, че ми се е развалил/счупил бутона за нагряването.

Click image for larger version

Name:	20140107_232031 (Large).jpg
Views:	1
Size:	84.6 Килобайта
ID:	2332292
                            Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                            Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

http://www.alexander-auto.com/
                              sigpic
                              1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
                              2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
                              2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщение
                                Някой да знае как се сваля ръкохватката на пасажерската седалка от снимката? И да сваля капачката не виждам никакви болтчета а ме е страх да я напъна да не я счупя. Искам да махна пластмасата отстрани, че ми се е развалил/счупил бутона за нагряването.

[ATTACH]125614[/ATTACH]
                                На самата врътка виждаш ония кръг,с някаква тънка права отвертка го издърпай навън...разбра ме нали
                                Last edited by tuner; d.m.y г., 23:29.
                                Let those Germans dream on about Alfa Romeo

Comment

Working...
                                X